top of page
  • DressingDiaryGr

Queens land by Markos

Ο Μάρκος ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα έπειτα από μια ιδέα της αδερφής του.


Ξεκίνησε με τα βραχιόλια καουτσούκ που ήταν στη μόδα το 2012, μόνος του, βλέποντας βιντεακια και τουτοριαλ και έτσι ξεκίνησε σιγά σιγά η πελατεία του.


Η παράλληλη επαγγελματική του ασχολία δεν του άφηνε πολύ χρόνο οπότε με τη βοήθεια της αδερφής του κατάφερε να το μεγαλώσει όλο και περισσότερο.


Το πιο σημαντικό κομμάτι στην ως τώρα ιστορία του είναι η Αλεξάνδρα Κατσαίτη που του έδωσε υπέροχες συμβουλές και την ευχαριστεί πολύ για αυτό! Μία από αυτές ήταν πως τα κοσμήματα πρέπει να έχουν χαρακτήρα και αυτή ακολουθεί ακόμα και τώρα.

Μετέπειτα, τον ανακάλυψε η βασική στυλιστρια της peace and chaos η Βαρβάρα Κέβγα όπου μέχρι κ τώρα έχουν πολύ στενές σχέσεις και τον βοήθησε να εξελιχθεί και να συνεργαστεί σε πολλούς τομείς με διάφορους ηθοποιούς κ καλλιτέχνες μέχρι και τώρα.. όπου πέρα από συνεργασία με τους περισσότερους έχουν πολύ καλή επαφή !


Η συμβουλή του για όσους κάνουν μια νέα αρχή είναι να μη το βάζουν ποτέ κάτω, να πιστεύουν στον εαυτό τους κ να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που όταν πέφτεις ψυχολογικά είναι εκεί κ να τους στηρίξουν !


Μπες στη σελίδα του στο Instagram @queens_land_by_markos για να ανακαλύψεις μοναδικά κοσμήματα!





69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

GkStores.gr

Insieme Patras

Pillow Glam Shop

Post: Blog2_Post
bottom of page