top of page
  • DressingDiaryGr

Insieme Patras

Η Ειρήνη και η Φωτεινή είναι οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες της σελίδας “Insieme Patras”. Μέσα από τα προϊόντα τους φροντίζουν να ομορφαίνουν την καθημερινότητα των γυναικών δίνοντας χρώμα και στυλ σε κάθε outfit. Η ιδέα ξεκίνησε ένα βράδυ καλοκαιριού από το πιο απλό πράγμα.. από ένα λαστιχάκι μαλλιών.

Η Ειρήνη ήθελε να βρει κάτι να πιάσει τα μαλλιά της και βρήκε εντέλει ένα απλο μαύρο αλλά διαπίστωσε ότι την έσφιγγε πολύ. Και ετσι έγινε το «κλικ».

Σκέφτηκε πόσο ωραίο και βολικό θα ήταν να έχει ένα λαστιχάκι όμορφο, χρωματιστό, αρκετά μαλακό αλλά και σταθερό για τα μαλλιά της. Τα λεγόμενα Scrunchies.! Η Φωτεινή με χρόνια εμπειρία στον χώρο της ραπτικής την ενθάρρυνε και ξεκίνησαν μαζί μία έρευνα υλικών ώστε να ξεκινήσουν τα πρώτα δείγματα. Οι δοκιμές πολλές, η κούραση άλλη τόση αλλά το αποτέλεσμα άξιζε ! Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 δημιουργήθηκε η σελίδα στο Instagram.

Βγήκε η πρώτη συλλογή με μονόχρωμα σατέν Scrunchies. Η απήχηση ήταν μεγάλη. Το κοινό μάς έδειξε τεράστια αγάπη παίρνοντας μαζί του τα προϊόντα μας στα ταξίδια του ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη φτιάχνοντας την ενότητα INSIEME TRAVELS. Πλέον θα τις βρείτε και στο Facebook αλλά και στο tik tok τον τελευταίο μήνα.. Με κύριο προϊόν τους τα Scrunchies σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων (κατάλληλων για τα μαλλιά ώστε να μην σπάνε) έχουν προσθέσει και στέκες υφασμάτινες, κάποια προϊόντα περιποίησης φυτικά όπως lip oil, lip scrub, body butter και κρέμα χεριών καθώς και νεσεσέρ. Πριν από κάθε συλλογή γίνεται μεγάλη έρευνα προϊόντων από Έλληνες προμηθευτές και εννοείται πολλές δοκιμές πριν το τελικό αποτέλεσμα. Όσο για το όνομα…επιλέχθηκε το Insieme γιατί στα ιταλικά σημαίνει «μαζί»…..γιατί μαζί ζούμε την καθημερινότητα όλων των πελατών μας φορώντας ένα κομμάτι του brand.


Βρείτε τα κοριτσια εδώ:




49 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

GkStores.gr

Pillow Glam Shop

Post: Blog2_Post
bottom of page