top of page
  • DressingDiaryGr

GkStores.gr

Το DressingDiaryGr μας έφερε κοντά σε μία νέα γνωριμία με την Γεωργία Καβαγιά!

 

Η Γεωργία έχει το δικό της παιδί, το gkstores και η ιδέα της ήρθε μετά από πολύ σκέψη για το πως μπορεί να αλλάξει τη ζωή της, την καθημερινότητα της και να ασχοληθεί ΚΑΙ με εναν αλλο κλάδο επαγγελματικά καθώς παράλληλα την έχει κερδίσει η ζαχαροπλαστική και η αισθητική.

Τρία εντελώς διαφορετικά αντικείμενα, άκρως πετυχημένα από ένα και μόνο πρόσωπο.


Τον Ιούνιο του 2023 ιδρύθηκε η εταιρεία και ξεκίνησε μία έρευνα για το ποια θα είναι τα βασικά προϊόντα ενασχόλησης της.

Τα καλλυντικά ήταν αυτά που «κέρδισαν» καθώς έγινε πολλή εκπαίδευση ώστε να εκπαιδευτεί πλήρως σε όλο το κομμάτι και στο τι χρειάζεται ωστε να βγάλει τα δικα μου προιοντα 

Στο eshop υπάρχουν και ρούχα από ελληνικές εταιρείες και κοσμήματα οπού τα περισσότερα είναι σχέδια οπού τα φτιάχνουν μόνο για εκείνη αλλά και το δικό της brand καλλυντικών όπου είναι προϊόντα προσώπου, σώματος και μαλλιών .


Το brand ονομάζεται Silky Skin και όλα τα προϊόντα της παράγονται στην Ελλάδα στα μεγαλύτερα εργοστάσια καλλυντικών, που προμηθεύουν εταιρείες κολοσσούς στον χώρο της κοσμετολογίας σε όλο τον κόσμο.


Απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό αλλά και σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την ομορφιά τους και το στυλ τους μέσα από τα δικά της προιοντα. 

Το όραμα της επιχείρησης της είναι μέσα από την αναγνωρισιμότητα να μάθει ο κόσμος τα προϊόντα της και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

Ονειρεύεται τα καλλυντικά της να υπάρχουν παντού και να γίνουν γνωστά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Εσείς θα την ανακαλύψετε στα:

 

Και εμείς θα της ευχηθούμε την καλύτερη επιτυχία! 



41 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Insieme Patras

Pillow Glam Shop

Post: Blog2_Post
bottom of page