top of page
  • DressingDiaryGr

ΜΟΔΑ - Φθινόπωρο 2019

Κάναμε ένα ποτ πουρί από διάφορες πηγές και συγκεντρώσαμε εδώ τα τις τοπ τάσεις για το Φθινόπωρο 2019

Τα μονόχρωμα looks!

Το χρώμα του 2019 είναι το πράσινα με κυρίαρχες αποχρώσεις αυτές του neon και του lime

Leather: Η κυρίαρχη τάση του φθινοπώρου

Εκτός από το κλασικά αγαπημένο δερμάτινο μπουφάν, δερμάτινα παντελόνια και φορέματα, πουκάμισα και ολόσωμες φόρμες, τσάντες, ζώνες και παπούτσια θα πρέπει σίγουρα να υπάρχουν στην φθινοπωρινή σας συλλογή. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σας εξόδους και από τις casual βόλτες σας μέχρι κάποιο επίσημο event.

Φούστες

Ρομαντικές θα είναι και οι μακριές φούστες της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019-2020, και ίσως συντηρητικές, ώστε να τις φοράς και στη δουλειά και σε βραδινή έξοδο. Διάλεξε μία από μετάξι, φωτεινή κίτρινη, με ρίγες ή πουά, με δαντέλα και αέρινη, όπως την φαντάζεσαι. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να δοκιμάσεις και τις πλισέ μακριές φούστες με ελαφρύ πολυτελές ύφασμα και μικρή τσάκιση για να τις φοράς στις βραδινές σου εξόδους. Συνδύασέ τη με ένα σακάκι και θα εντυπωσιάσεις.

Κοστούμια

Η σεζόν του κοστουμιού έφτασε! Παρατηρήθηκε μια αναγέννηση της άνετης επαγγελματικής ένδυσης από τους νέους σχεδιαστές και χαιρόμαστε για τις μέρες που θα έρθουν. Το χαλαρό κοστούμι είναι όσο μίνιμαλ πρέπει για να το φορέσεις και το βράδυ: έχει μεγάλο σακάκι με λεπτομέρειες στα μανίκια και ίσιο παντελόνι. Για πιο σοφιστικέ εμφάνιση, συνδύασέ το με ζιβάγκο σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις. Τα παντελόνια χαλαρώνουν και αυτά, ώστε να προσαρμόζονται και να συνδυάζονται εύκολα. Είναι άνετα, πιο punk ή boho και στενά στη μέση για να τα φοράς με στυλ.

Ζιβάγκο

Κατευθείαν από τη δεκαετία του 1970, τα ζιβάγκο δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σου το χειμώνα. Μπορείς να τα φοράς με διαφορετικούς τρόπους, όπως κάτω από το σακάκι για τη δουλειά και πιο έξαλλα κάτω από το φόρεμά σου για το βράδυ. Ακόμα, συνδύασε δύο τάσεις και βάλε από πάνω το σουτιέν σου (!) με μία φούστα και μη σε νοιάζει τίποτα!

Πλισέ φούστες

Οι πλισέ φούστες αποτελούν τάση του καλοκαιριού και η εβδομάδα της υψηλής ραπτικής μας επιβεβαίωσε πως θα παραμείνουν τάση και για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον. Διάφοροι οίκοι χρησιμοποίησαν το πλισέ σαν σχέδιο στις συλλογές τους όχι μόνο σε φούστες αλλά και σε φορέματα. Το πλισέ είναι πολύ αέρινο και κομψό και μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητα αλλά και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Animal print

Τα animal print ήταν μία από τις αγαπημένες μας τάσεις της τελευταίας σεζόν και από ότι φαίνεται σκοπεύει να παραμείνει και το φθινόπωρο. Στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής οι σχεδιαστές παρουσίασαν λεοπάρ όχι τόσο στην κλασική του μορφή του αλλά με διάφορες παραλλαγές στο χρώμα και στο σχήμα. Μάλιστα κάποιοι σχεδιαστές πρόσθεσαν κρόσια στα σχέδιά τους και άλλοι παρουσίασαν total animal print σύνολα συνδυάζοντας πολλά, διαφορετικά prints μαζί.




16 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Elliniko Elefantaki

Love For Candles

Post: Blog2_Post
bottom of page