top of page
  • DressingDiaryGr

Λευκό πουκάμισο | Το κατ' εξοχήν must have κομμάτι και 5 διαφορετικοί τρόποι για να το συνδυάσετε!




Με τζιν

Συνδυάστε το με ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή ή με μία ψηλόμεση, loose παντελόνα και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ψηλοτάκουνες γοβες ή sneakers.


Με φούστα

Βάλε το oversized πουκάμισό σου είτε μέσα από τη φούστα, είτε έξω από τη φούστα, ανάλογα με το στυλ της φούστας και το μήκος του πουκαμίσου.

Για πιο χαλαρή βόλτα, βάλε τα chunky sneakers σου. Μην ξεχάσεις να βάλεις ένα χρυσό κόσμημα στον λαιμό για να ολοκληρώσεις το look σου!


Με ένα statement παλτό

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τονίσεις ένα statement παλτό από το να φορέσεις από μέσα ένα λιτό, λευκό πουκάμισο και ίσιο, ψηλόμεσο τζιν ή παντελόνι. Θα μπορούσαμε να το φοράμε στο γραφείο κάθε, μα κάθε μέρα!


Δεμένο στη μέση και φορεμένο με ψηλόμεσο παντελόνι

Υιοθέτησε την κολακευτική 80s σιλουέτα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση. Για ακόμα μεγαλύτερο σεξαπίλ, μην κουμπώσεις παρά ένα κουμπί στη μέση του πουκαμίσου.


Με μαγιό

Το λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό cover-up για την παραλία. Συνδυάστε το με το μαγιό σας και ένα τζιν σορτς ή μία βερμούδα σε loose γραμμή ώστε να είστε έτοιμη και για το δείπνο αργότερα χωρίς να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο.






31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Elliniko Elefantaki

Love For Candles

Post: Blog2_Post
bottom of page