top of page
  • DressingDiaryGr

Jessy_Jwls!!


H Μαρία, ένας πολύ ευγενικός και χαμογελαστός άνθρωπος, φιλόλογος στο επάγγελμα αλλά κατά βάθος καλλιτέχνης, είχε από μικρή το όνειρο να ανοίξει την δική της επιχείρηση που αφορούσε σε χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη!

΄΄Οι γυναίκες πρέπει είναι πάντα περιποιημένες και με ωραία κοσμήματα’’ έλεγε, οπότε για να «βοηθήσει» σε αυτό πριν από 7 μήνες δημιούργησε το φανταστικό το Jessy_Jwls!!!

Tο όνομα προήλθε από το παρατσούκλι της κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής και επειδή της έφερνε πάντα γούρι αποφάσισε να ονομάσει έτσι και τη νέα επιχείρηση της!

Η Jessy είναι μια γυναίκα που πάντα πετυχαίνει το στόχο της , δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις και ρίσκο στη ζωή της. Κάθε της βήμα, κάθε κίνηση και κάθε μοναδική χειροποίητη δημιουργία γίνεται από καρδιάς!

Ξεκίνησε δειλά δειλά και έχει καταφέρει σε μικρο χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο μέρος των γυναικών να την εμπιστεύεται και να την επιλέγει για τα κοσμήματα του. Πολύ σημαντικό για εκείνη αλλά και για τις καταναλώτριες της είναι πως ό,τι φτιάχνει έχει την καλύτερη ποιότητα αλλά και είναι σε πολύ προσιτή τιμή.

Κοσμήματα για όλα τα γούστα και όλες τις εποχές κατακλύζουν τη συλλογή της.

Ανακαλύψτε την online στο Facebook https://www.facebook.com/Jessy_jwls-310046593247697/ ή στο Instagram https://www.instagram.com/jessy_jwls/


59 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

GkStores.gr

Insieme Patras

Pillow Glam Shop

Post: Blog2_Post
bottom of page