top of page
  • DressingDiaryGr

7 elements Greece

Η 7elements (7 στοιχεία) είναι μία νέα παρουσία στον χώρο των φυσικών προϊόντων.

Με πρώτες γκάμες αυτές των βιολογικών προϊόντων καρύδας και καινοτόμων ζυμαρικών, η 7elements παρουσιάζει τις premium πιστοποιημένες βιολογικές σειρές της και υπόσχεται καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της μοντέρνας απαιτητικής καθημερινότητας.

3 από τα πιο φανταστικά προιόντα που έχει είναι το λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το μαγειρικό λάδι καρύδας. Ας μπούμε όμως πιο βαθιά στον κόσμο τους..

1. Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας.

To Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από φρέσκιες καρύδες υψηλής ποιότητας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, που του επιτρέπει να διατηρεί όλα του τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην απώλεια λίπους. Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο σταθερά έλαια για το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία, και δεν σχηματίζει επιβλαβή υποπροϊόντα όταν θερμαίνεται σε κανονικές θερμοκρασίες μαγειρέματος, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα φυτικά λάδια. Επιπρόσθετα, το λάδι καρύδας αποτελεί ένα καλλυντικό συστατικό με αναρίθμητα οφέλη για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

2. Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο

To βρώσιμο Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο (Prunus Anygdalus Dulcis Oil) της 7elements παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες και σε γλυκά εδέσματα. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ του χαρίζει τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Το αμυγδαλέλαιο αποτελεί κλασικό έλαιο περιποίησης του δέρματος και εφαρμόζεται αδιάλυτο, καθώς ενυδατώνει σε βάθος, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, καταπραΰνει ερεθισμούς και το ανακουφίζει από την ξηρότητα. Επιπλέον, εφαρμόζεται στα μαλλιά, καθώς θρέφει και δίνει λάμψη στην τρίχα, βοηθώντας την να μεγαλώσει (μαλλιά, φρύδια, βλεφαρίδες). Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.

3. Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας

Το Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας. Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας, γνωστή ως κόπρα, και είναι άγευστο και άοσμο. Το υψηλό σημείο καπνού του, μαζί με το ουδέτερο άρωμα και γεύση του το καθιστούν ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπου χρειάζεται ένα αγνό, καθαρό, εύπλαστο λίπος χωρίς να επηρεάζει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Το μαγειρικό λάδι καρύδας εξακολουθεί να είναι άριστη πηγή των ευεργετικών λιπαρών οξέων της καρύδας.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και περισσότερα προιόντα που θα γίνουν ένα με την καθημερινότητα σας, θα βρείτε στο site τους https://www.7elements.gr/ αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/7elementsnaturalgoods/


10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

GkStores.gr

Insieme Patras

Pillow Glam Shop

Post: Blog2_Post
bottom of page